Studio100 en de verdwijning van Barry Badpak

Studio 100. De Benelux-studio die jaren een groot succes heeft gekend. De coronacrisis heeft echter roet in het eten gegooid. Kijkcijfers zijn achteruit gegaan, personages worden niet meer zo goed ontvangen en de liedjes van K3 hebben ook hun beste tijd wel gehad. Wanneer de lockdown opgeheven wordt, komt Gert Verhulst met een nieuw idee: Studio 100 heeft een frisse wind nodig. Een nieuw karakter waar alles omheen draait. Met als doel om de kijkcijfers omhoog te brengen en studio 100 weer in de spotlight te werpen als grootste studio van de Benelux. Niet iedereen is echter zo blij met de komst van Barry Badpak… Hij moet vertrekken… en daar willen sommigen ver voor gaan…

Studio 100 en de verdwijning van Barry Badpak geschreven door Nick Verberne, Rob Nijssen en Karel Hoendervangers

Dit Jaar bestaat de spelersgroep uit jeugdleden en volwassen leden. Doordat Corona roet in het eten gooide het afgelopen jaar, konden zowel de volwassenen als jeugdproductie niet doorgaan. Een unieke en leuke uitdaging voor dit wagenspel dus!

Spelers: Eric v.d. Heuvel, Fenne Madou, Frans Meulendijks, Hanneke Hoefnagels, Jop Klein-Zieverink, Joris Berkers, Lisa Leenders, Mirte Berkers, Pim Klein-Zieverink, Vera Vervoordeldonk, Ward Klein-Zieverink, Ankie Vervoorderldonk
Regie : Silvia Driessen

Laat een reactie achter