Martha & Mathilda

Door 13 februari 2022 Geen categorie Geen reacties

WE MOGEN WEER! Vorig jaar hebben we helaas moeten besluiten geen Winterstuk op de planken te brengen. Des te meer kijken we uit naar dit jaar! Wij hebben er ontzettend veel zin in! Komt U ook?

Wij spelen 12, 13, 19 en 20 maart om 20.00 uur in het Hart van Heuze. Reserveringen zijn nu geopend! Kaartjes zijn 11 Euro. Klik hier boven op RESERVEREN

Over het stuk:

Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die samen een oubollig hotelletje runnen, dat deel uitmaakt van een grote oude boerderij. Omdat ze diep in de schulden zaten verkochten ze die boerderij echter 10 jaar geleden aan notaris Schriel op lijfrente, onder de voorwaarde daar te mogen blijven zolang ze leven.

Deze week logeert in het hotelletje een groepje wielertoeristen aan de vooravond van de Amstel Goldrace voor wielertoeristen. Juist op dit moment komt de notaris, die het lange wachten beu is, de boerderij opeisen …

Wetende de zussen hun hotelletje te behouden? En kunnen ze de kibbelende wielertoeristen, die elkaar op “alle” manieren elkaar de loef proberen af te steken in bedwang houden?

Het levert in elk geval erg veel hilarische en verrassende situaties op.

Rolverdeling:

Martha de Vos: Hanneke Hoefnagels
Mathilda de Vos: Silvia Driessen
Victor Vastmans: Geert Meulendijks
Elvis: Eric van den Heuvel
Priscilla: Gera Swinkels
Notaris Emiel Schriel: Henk Hoefnagels
Edwin Dekker: Karel Hoendervangers
Ellen de Wolf: Lotte van Lieshout-Geboers
Margot de Vos: Sietske Driessen
Marco Vandewiele: Frans Meulendijks
Commissaris: Mariet Strik
Politieagent: John Renders

Laat een reactie achter